Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Járművek

2011.07.30

 

ŰRHALYÓK:

TIE ADVENCED:

A Sienar Fleet System gyártotta. Prototípus vadászgép. Kódjelzése x1. A TIE Interceptor elődje. Mindössze egyetlen darabot vettek használatba, azt viszont nem más, mint a Birodalom egyik vezetője, Darth Vader használta többek közt a Yavini csatában.
X-SZÁRNYÚ VADÁSZ

INCOM CORPORATION T-65C-A2 X-SZÁRNYÚ

Gyártó: Incom Corporation
Hajtómű: 4 db Incom 4L4 fúziós ion hajtómű
opció: 4 db Incom 4j.4 fúziós torló hajtómű
Méretek: hossz 12,5 m; fesztáv 8 m;
Tömeg: üres tömeg 14 800 kg; maximális felszálló tömeg függesztménnyel 21 500 kg
Szenzorok: Carbanti rendszerű szenzor sor
Fegyverzet: 4 db Taim & Bak KX9 lézer ágyú; 2 db Krupx MG7 proton-torpedó vetőA csapda tökéletességéhez pedig már csak pár dolgot kellett elintézni:

1. Hamarabb kellett kiszivárogtatni az építkezésről szóló híreket, mint mielőtt az űrállomás elkészülne. Így védtelen és magatehetetlen célpontnak tűnt.

2. Pajzsot kellett vonni az űrállomás köré, hogy a lázadók ne csak vadászokat küldjenek (úgy mint a Yavin-csatában), hanem felvonultassák teljes arzenáljukat, mivel ennek a támadásnak mindenképpen sikerülnie kellett, különben a felkelés elbukik.

3. A pajzsgenerátor pontos helyét is meg kellett adniuk, hogy a lázadók ott lépjenek először akcióba. Így a Birodalmi flotta, hamarabb készen állt a lázadók hamarosan megkezdődő ostromának fogadására, mint mielőtt azok még kiléptek volna a hipertérből.

4. Az uralkodónak is a helyszínre kellett utaznia, hogy a lázadók biztos támadjanak.

A csapda készen állt. Egy viszonylag védtelen űrállomás, fedélzetén a Birodalom urával.Technikailag fejlesztve volt az elsőhöz képest. Több katona, nagyobb személyzet állt rendelkezésre. A hőkiveztő nyílást lecserélték milliméter nagyságúakra. A szuperlézer percek alatt feltöltődött, ellentétben az elődje körűlbelűl egy óras töltési idejével.

Palpatine császár érkezése a Halálcsillagra

Sokan nem tudják, de ezt a csatát három ellenséges csoport vívta. Az egyik a Birodalom volt, a másik a Lázadó Szövetség, a harmadik pedig IG-88 és robotjai voltak. IG-88 egy a Birodalom által építetett fejvadász droid. Négy darab készült belőle, de Boba Fett hármat elpusztított. A negyediknek viszont sikerült bejutnia a Halálcsillag számítógépes magjába, és így valójában ő maga lett a Halálcsillag. Mindent látott és halott, semmi sem kerülte el figyelmét abból, ami benne vagy körülötte zajlott. Célja, hogy felszabadítja a robotokat, elpusztítja az élőlényeket, és, hogy ő lesz a világ ura, elérhetetlenné vált, mikor az Ezeréves Sólyom felrobbantotta generátorát, és azzal együtt az egész Halálcsillagot is…

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Utolsó képArchívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 76424
Hónap: 915
Nap: 34